Lite saker

Ja, nu sitter jag pa kontoret pa jobbet, utan svenskt tangentbord(som kanske syns) men jag tankte att jag kan ju lika garna skriva en snutt eftersom jag slutade lite innan alla andra som jag samaker med. Till att borja med vill jag kommentera lite av kommentarerna pa det forra inlagget.

Till Per Ferm
Inga poserbilder an, jag ar ledsen. Nar jag hittar en uppkoppling som ar snabb nog for att ladda upp mer an en bild i stoten kan jag lagga upp nat frasigt. Hur later det med en posering med mig och ett nyligen avskuret gethuvud?

Till Far
Om man har blicken at sydvast, tittar man inte mer at afrika da? Alternativt sydamerika...

Till Dods
Ja, precis sana sackar. Och hattarna glomde jag bara skriva om xD Jag och emil har iaf en tavling om vem som kan samla pa sig flest olika hattar innan det ar dags att aka hem. Han leder med hastlangder... Fast jag har i stort sett bara fina hattar :)

Till Malle

Jag haller med, trots att jag inte trodde jag kunde bli mycket manligare an jag redan var xD


Ja, hej!

Jag skriver bara en kortis nu, eftersom vi drar till perth igen i helgen och da kan jag skriva pa svenska och lite utforligt istallet. Men emil har iaf borjat jobba med att klippa av fotter pa lik pa mitt jobb, min axel mar daligt och jag har kopt en ny telefon, vilket ocksa innebar ett nytt nummer(som jag naturligtvis inte minns just nu)som jag tankte skicka ut i allmanheten i helgen.

Nu borjar folket i boningroom trilla ut en efter en dock, sa jag ska nog bege mig. Men nu vet ni att jag fortfarande lever! Puss och hejsan!


RSS 2.0